Decokay: Assen, Emmen, Klazienaveen en Roden

Bekijk aanbiedingen

Decokay Assen

In onze grote showroom zijn alle producten, van gordijnen tot jaloezieën, in verschillende kleuren, transparanties en bedieningsvormen te zien, te voelen en te hanteren. En ook op het gebied van afwerkingen van gordijnen zijn er diverse opties gepresenteerd: van zeilringen tot ingenieuze railroedes. Ben je toe aan een nieuwe vloer? Bij ons kun je alle productgroepen, van pvc tot laminaat, met vele toepassingen, bekijken. Zo wordt het makkelijker een keuze te maken.

Routebeschrijving
Decokay Assen

Decokay Emmen

Wij van Decokay Sanders in Emmen hebben maar één gezamenlijk doel: jouw huis en interieur verbeteren zodat jij je helemaal thuisvoelt. En tevreden klanten zijn voor ons essentieel. Daarom kun je bij ons altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies. Of het nou gaat om verf, behang, hordeuren, vloerbedekking, raamdecoratie of woondecoratie! We nemen de tijd voor je en komen eventueel bij je thuis om mee te denken, in te meten of te monteren.

Routebeschrijving
Decokay Emmen

Decokay Klazienaveen

Alle medewerkers van Decokay in Klazienaveen hebben passie voor woninginrichting. Jouw huis en interieur verbeteren is ons doel. En tevreden klanten zijn voor ons essentieel. Daarom kun je bij ons altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies. Of het nou gaat om verf, behang, hordeuren, vloerbedekking, raamdecoratie of woondecoratie! We nemen de tijd voor je en komen eventueel bij je thuis om mee te denken, in te meten of te monteren.

Routebeschrijving
Decokay Klazienaveen

Decokay Roden

Decokay Oost is een familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat en winkels heeft in Roden en Assen. Wij hopen onze bezoekers te inspireren en helpen bij de inrichting van hun huis. Daarvoor hebben we onder meer onze eigen stylisten die graag met je meedenken, bij ons in de winkel, maar eventueel ook bij je thuis.

Routebeschrijving
Decokay Emmen

Aanbiedingen bij Decokay

Aanbieding #1
Aanbieding #2
Aanbieding #3
Aanbieding #4
Aanbieding #5
Aanbieding #6